O projektu

O projektu

U svijet vjenčanja uplovili smo 2019. godine i to je bio prvi preduzetnički poduhvat jedne dvadesetšestogodišnjakinje koja je svoj posao počela vođena isključivo ljubavi prema vjenčanicama. Njena vizija je bila dovesti svjetski poznate brendove koji do tada nisu bili prisutni u Crnoj Gori

Pandemija korona virusa učinila je prve godine poslovanja jako izazovnim, dok sada, svega četiri godine kasnije, iza nas je trocifren broj zadovoljnih djevojaka koje su rekla DA vjenčanicama iz našeg salona.

Naš tim se od jedne proširio na tri ambiciozne mlade žene, a ovaj projekat je prvi zajednički korak u razvoju našeg poslovanja.

U svakodnevnom bliskom kontaktu sa budućim mladama pažljivo smo osluškivale njihove potrebe i želje. Maštale smo o izradi kolekcije vjenčanica sa modelima koje smo same osmislile.

Tako smo, kada je objavljen poziv za finansiranje projekata koji se odnose na žensko preduzetništvo i mlade u biznisu imale jasan cilj. Znale smo da ćemo morati da učimo mnogo, da svakodnevno nadograđujemo naše znanje. Ali razvile smo plan. Stupile smo u kontakt sa srednjom školom ,,Spasoje Raspopović’’ čiji su  direktor, gospodin Vesko Mihailović i profesorica modnog dizajna, Aleksandra Božović rado prihvatili naš predlog da učestvuju u stvaranju naše prve kolekcije.

Gospođa Božović je kao iskusna diplomirana modna umjetnica angažovana za obuke i ekspertsku podršku tokom stvaranja kolekcije.

Ponosno ističemo i činjenicu da će na stvaranju kolekcije raditi i najperspektivniji đaci iz pomenute škole, kako bi imali priliku za sticanje praktičnog iskustva u industriji vjenčanja.

Naš projekat je podržan od strane Ministarstva ekonomskog razvoja i Ministarstva finansija, a kofinansiraju ga Evropska unija 🇪🇺 i Vlada Crne Gore 🇲🇪

 
CG