Vjenčanice

Lanesta je poljski brend vjenčanica, osnovan 2014. godine. Romansa je ključ za razumjevanje estetike brenda koja vremenom ostaje nepromjenjena. Dizajneri su inspirisani klasičnom ljepotom, umjetnošću i najdivnijim kutcima svijeta. Skupi materijali, luksuzni ručni vez, savršene siluete i neobični detalji čine haljine brenda nezaboravnim. Lanesta se među modistima širom svijeta smatra brendom koji odiše prefinjenim osjećajem za stil i .. Pored savremenih trendova u dizajnu vjenčanica, kreatori brenda su pružili i inovativan pristup razvoju šablona i tehnologijama krojenja. Zahvaljujući usavršenim tehnikama šivenja, haljine se savršeno uklapaju sa figurom, a modernizovana proizvodnja visoke klase garantuje izuzetan kvalitet. Majstorske ruke brenda ulažu sve napore da haljine izgledaju savršeno od prvog šava do poslednjeg bisera.

Armonia je ukrajinski brend  vjenčanica i večernjih haljina.
Vjenčanice ovog brenda su ljepota i svijetlost, elegancija i nježnost, ženstvenost i glamur. Ime brenda odražava suštinu svake kolekcije, svake stavke pojedinačno. Vjenčanice su harmonija tkanine i dekora, uslovni kanoni i autorske ideje, harmonija snova i stvarnosti, kvalitet i vrijednost. Kolekcije nisu samo rezultat rada stručnog tima, već i želje da se udovolji svakoj mladoj. Za krojenje dizajneri koriste jedinstvene materijale, visokokvalitetne tkanine vodećih proizvođača i elitne fitinge.

Prvi butik brenda Viero Bridal otvoren je u Čikagu 2009. godine. Za veoma kratko vrijeme butik je stekao slavu i postao prepoznatljiv po ekskluzivnim modelima vjenčanica iz svoje ponude. Beskompromisni kvalitet uparen sa personalizovanom, pažljivom brigom o kupcima postao je prepoznat i Viero dizajni postali su naširoko popularni.

Najveći izazov za kompaniju bilo je otvaranje sestrinskog butika na Menhetnu, gdje je Viero na odgovarajući način uspostavio visoke standarde za usluge kupcima i zadržao personalizovani pristup koji ovaj brend čini posebnim.

Inspirisani najnovijim modnim trendovima, Viero dizajneri donose potpuno svjež izgled u industriju vjenčanja. Vjenčanice odlikuju elegancija i gracioznost, čiste linije, stil i individualnost.

U našem salonu možete vidjeti vjenčanice poznatog američkog brenda Watters, koji traje duže od 35 godina. Svojom originalnošću, ovaj brend iz godine u godinu osvaja srca mladih djevojaka širom svijeta. Njihov fokus je poznavanje mode, praćenje trendova i razumijevanje potreba i želja svake mlade. Watters dizajneri iz godine u godinu kreiraju neke od najtraženijih modela širom svijeta, a kako kažu, glavni pokretač su im mlade koje ne odolijevaju novim kreacijama.

Sigurno ste, listajući svjetski popularne modne časopise mogli naići na njihove vjenčanice koje karakterišu prefinjen stil, udobnost i različitost.

Predrag Đuknić je jedan od najcjenjenijih domaćih dizajnera, prisutan od 2007. godine na modnoj sceni.  Sa nepune 22. godine na 15. Fashion Selection manifestaciji osvojio je nagradu za najboljeg mladog dizajnera, sa 24. godine nagradu za najbolju dizajnersku kolekciju i sa 25. godina nagradu New ideas. Prefinjenom izradom, sofisticiranim dizajnom i idejom da žena čini haljinu savršenom, pored brojnih nagrada, Predrag je osvojio srca modnih znalaca, poznatih ličnosti i brojnih klijenata, čime je omogućio neometani razvoj Predrag Đuknić brenda.

Komadi koji izađu iz njegove radionice nikog ne ostavljaju ravnodušnim. U modelima koje stvara zajedno sa svojim timom utkana je posebna energija, a emocija se osjeća u svakom koraku i osmijehu djevojaka koje za svoj najvažniji dan izaberu neki od njegovih modela.

Posebna pažnja posvećena izboru materijala i preciznost izrade postale su znak prepoznavanja svake kreacije nastale u radionici Predraga Đuknića.

Ekskluzivnost modela postignuta je upotrebom najfinije svile i čipke, skupocjenih kristala, ohridskih bisera i ručnom završnom obradom.

Zadovoljstvo nam je što smo sklopili saradnju sa Predragom i što u našem salonu djevojke mogu isprobati širok izbor haljina iz njegove bridal kolekcije.