U znaku broja 8 – 2024. najsrećnija za vjenčanje​

U znaku broja 8 – 2024. najsrećnija za vjenčanje

Sigurno ste čuli onu izreku da ništa nije potpuno savršeno i da pravo vrijeme za nešto ne postoji – važno je samo kako se osjećamo povodom toga. Planirane situacije često iznenade, a onda se pojavi ono klasično pitanje – da li ću zažaliti ako to sada uradim?

Ipak, ako se često borite sa ona dva glasa u glavi od kojih jedan razmišlja pozitivno, a drugi uvek pronađe neke mane, vrlo je moguće da ćete sada oba „namiriti”. Ukoliko se pitate da li je ovo pravo vrijeme za vjenčanje, e pa, nema boljeg trenutka da počnete sa pripremama!

Mladoženja i mlada se venčavaju

Prema kineskom horoskopu, 2024. je kao prava dobitna kombinacija za vjenčanja! Još kad se doda da je prestupna, onda je to kao dodatna doza sreće. Evo i jednostavne matematike:

2 + 0 + 2 + 4 = 8

U Kini se smatra da je broj 8 pravi jackpot, jer donosi sreću i bogatstvo. Oni su toliko zaljubljeni u taj broj da ga koriste za sve – od kućnih brojeva do telefonskih i registarskih tablica…

I nije to samo priča, ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Pekingu 2008. počela je tačno osam minuta i osam sekundi nakon 20 časova 8. avgusta 2008.

A da ne zaboravimo i broj 9, koji je takođe srećan, naročito za vjenčanja. Kineska reč za broj 9 zvuči kao „久“, što znači „dugotrajno“. Zato neki preferiraju vjenčanja 9, 19. ili 29. u mjesecu i nadaju se dugovječnom braku.

Ako ste razmišljali da li je ova godina ta prava za „stati na ludi kamen“, e pa, možete odahnuti i krenuti u potragu za savršenom vjenčanicom.

Jer, kad se brojevi slože, ko smo mi da im se suprotstavimo? 😄

 

Nežni zagrljaj momka i devojke.

CG