Predrag Đuknić

Predrag Đuknić je jedan od najcjenjenijih domaćih dizajnera, prisutan od 2007. godine na modnoj sceni.  Sa nepune 22. godine na 15. Fashion Selection manifestaciji osvojio je nagradu za najboljeg mladog dizajnera, sa 24. godine nagradu za najbolju dizajnersku kolekciju i sa 25. godina nagradu New ideas. Prefinjenom izradom, sofisticiranim dizajnom i idejom da žena čini haljinu savršenom, pored brojnih nagrada, Predrag je osvojio srca modnih znalaca, poznatih ličnosti i brojnih klijenata, čime je omogućio neometani razvoj Predrag Đuknić brenda.

Komadi koji izađu iz njegove radionice nikog ne ostavljaju ravnodušnim. U modelima koje stvara zajedno sa svojim timom utkana je posebna energija, a emocija se osjeća u svakom koraku i osmijehu djevojaka koje za svoj najvažniji dan izaberu neki od njegovih modela.

Posebna pažnja posvećena izboru materijala i preciznost izrade postale su znak prepoznavanja svake kreacije nastale u radionici Predraga Đuknića.

Ekskluzivnost modela postignuta je upotrebom najfinije svile i čipke, skupocjenih kristala, ohridskih bisera i ručnom završnom obradom.

Zadovoljstvo nam je što smo sklopili saradnju sa Predragom i što u našem salonu djevojke mogu isprobati širok izbor haljina iz njegove bridal kolekcije.

CG