Nastanak prve kolekcije

NASTANAK KOLEKCIJE

👰✨ Radost: Zavirite u našu priču 

Od naše prve pomisli do same realizacije nije prošlo mnogo vremena. Zahvalne smo Vladi Crne Gore i Evropskoj Uniji jer bez njihove podrške ovaj put bi bio mnogo duži. Daćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje koje su nam ukazali i opravdamo njihova očekivanja.

Naš prvi korak bio je pohađanje časova modnog dizajna za našu Milicu, a kada se talenat i želja spoje, rezultati su jako brzo vidljivi. Prve skice nastale su posle samo par časova, a nakon toga krenuli su sastanci, dogovori, planiranja… I tako, od mnogo crteža ostalo je osam odabranih. Osam modela koji će činiti našu prvu kolekciju.

Sledeći korak bio je izbor materijala. Kada vas želja da stvorite nešto posebno vodi, pažnja se posvećuje i najsitnijem detalju. Pažljivo smo birale najfinije materijale, ukrase, elemente koji će biti izraz posebnosti. Dizajni odišu elegancijom, zanesenošću i romantikom.

Naš projekat je podržan od strane Ministarstva ekonomskog razvoja i Ministarstva finansija, a kofinansiraju ga Evropska unija 🇪🇺 i Vlada Crne Gore 🇲🇪

CG