O Nama

Prateći rad svjetski poznatih brendova i dizajnera odlučili smo da obogatimo ponudu na crnogorskom tržištu i djevojkama omogućimo izbor vjenčanice o kojoj su maštale.

Dress on Top je salon vjenčanica otvoren u Podgorici u decembru 2019. godine.

Nudimo prodaju i iznajmljivanje unikatnih i brendiranih modela vjenčanica.

Zakazujući termine za probu trudimo se da, u intimnom i prijatnom ambijentu našeg salona, svaka djevojka ima vrijeme za sebe. Poštujući Vaše želje, naša misija je da budemo dio Vašeg najvažnijeg dana, uz obostrano zadovoljstvo.

BRENDOVI

Watters 

U našem salonu možete vidjeti vjenčanice poznatog američkog brenda Watters, koji traje duže od 35 godina. Svojom originalnošću, ovaj brend iz godine u godinu osvaja srca mladih djevojaka širom svijeta. Njihov fokus je poznavanje mode, praćenje trendova i razumijevanje potreba i želja svake mlade. Watters dizajneri iz godine u godinu kreiraju neke od najtraženijih modela širom svijeta, a kako kažu, glavni pokretač su im mlade koje ne odolijevaju novim kreacijama.

Sigurno ste, listajući svjetski popularne modne časopise mogli naići na njihove modele koje karakterišu prefinjen stil, udobnost i različitost.

vjenčanice

Viero 

Prvi butik brenda Viero Bridal otvoren je u Čikagu 2009. godine. Za veoma kratko vrijeme butik je stekao slavu i postao prepoznatljiv po ekskluzivnim modelima vjenčanica iz svoje ponude. Beskompromisni kvalitet uparen sa personalizovanom, pažljivom brigom o kupcima postao je prepoznat i Viero dizajni postali su naširoko popularni.

Najveći izazov za kompaniju bilo je otvaranje sestrinskog butika na Menhetnu, gdje je Viero na odgovarajući način uspostavio visoke standarde za usluge kupcima i zadržao personalizovani pristup koji ovaj brend čini posebnim.

Inspirisani najnovijim modnim trendovima, Viero dizajneri donose potpuno svjež izgled u industriju vjenčanja. Haljine odlikuju elegancija i gracioznost, čiste linije, stil i individualnost.

vjenčanice Podgorica

Predrag Đuknić

Predrag Đuknić je jedan od najcjenjenijih domaćih dizajnera, prisutan od 2007. godine na modnoj sceni.  Sa nepune 22. godine na 15. Fashion Selection manifestaciji osvojio je nagradu za najboljeg mladog dizajnera, sa 24. godine nagradu za najbolju dizajnersku kolekciju i sa 25. godina nagradu New ideas. Prefinjenom izradom, sofisticiranim dizajnom i idejom da žena čini haljinu savršenom, pored brojnih nagrada, Predrag je osvojio srca modnih znalaca, poznatih ličnosti i brojnih klijenata, čime je omogućio neometani razvoj Predrag Đuknić brenda.

Komadi koji izađu iz njegove radionice nikog ne ostavljaju ravnodušnim. U modelima koje stvara zajedno sa svojim timom utkana je posebna energija, a emocija se osjeća u svakom koraku i osmijehu djevojaka koje za svoj najvažniji dan izaberu neki od njegovih modela.

Posebna pažnja posvećena izboru materijala i preciznost izrade postale su znak prepoznavanja svake kreacije nastale u radionici Predraga Đuknića.

Ekskluzivnost modela postignuta je upotrebom najfinije svile i čipke, skupocjenih kristala, ohridskih bisera i ručnom završnom obradom.

Zadovoljstvo nam je što smo sklopili saradnju sa Predragom i što u našem salonu djevojke mogu isprobati širok izbor haljina iz njegove bridal kolekcije.

vjenčanice

OBUĆA

Zaazou

Kako bismo djevojkama omogućili da kompletiraju svoj izgled na jednom mjestu, pored vjenčanice, tašne i ukrasa za kosu, u našem salonu možete pronaći i obuću poznatog beogradskog brenda- Zaazou.

Brend ZaaZou Handmade Shoes postoji od 2018. godine sa ciljem da Vaš korak izdigne na nivo iznad svih. Svaki par izrađuje se sa posebnom pažnjom i velikom posvećenošću, a poseban je pogotovo zbog dama koje ga nose.

Modeli ZaaZou Handmade Shoes su izrađeni ručno u potpunosti od italijanske kože najvišeg kvaliteta, od đona pa do poslednjeg kaiša.

Posebna pažnja posvećena je detaljima poput mašni, cvijetova, ukrasnih šnali, koji su takodje izrađeni ručno, sa puno ljubavi i nježnosti.

sandale za vjenčanje

LOKACIJA

Nalazimo se u modernom dijelu grada, u ulici Marka Radovića, Central Point.

Trudimo se da svaka djevojka ima vrijeme za sebe i da u intimnom i prijatnom ambijentu našeg salona isproba vjenčanice i donese odluku o tome kako želi da izgleda za svoj najvažniji dan.

Zakazujući termine za probu, u momentu kada birate svoju vjenčanicu bićete okruženi Vašom pratnjom i zaposlenima koji će Vam prenijeti sva svoja znanja i odgovoriti na sve Vaše zahtjeve.

Poštujući Vaše želje, naša misija je da budemo dio Vašeg najvažnijeg dana, uz obostrano zadovoljstvo.

salon dress on top

KONTAKT

Naše radno vrijeme je svakim radnim danom od 12h do 20h i subotom od 10h do 18h.

Zakažite svoj termin na broj telefona  +382 69 87 44 44 ili nas kontaktirajte putem društvenih mreža- instagrama i facebook-a.

CG