JOY

O PROJEKTU

U svijet vjenčanja uplovili smo 2019. godine i to je bio prvi preduzetnički poduhvat jedne dvadesetšestogodišnjakinje koja je svoj posao počela vođena isključivo ljubavi prema vjenčanicama. Njena vizija je bila dovesti svjetski poznate brendove koji do tada nisu bili prisutni u Crnoj Gori

Pandemija korona virusa učinila je prve godine poslovanja jako izazovnim, dok sada, svega četiri godine kasnije, iza nas je trocifren broj zadovoljnih djevojaka koje su rekla DA vjenčanicama iz našeg salona.

Naš tim se od jedne proširio na tri ambiciozne mlade žene, a ovaj projekat je prvi zajednički korak u razvoju našeg poslovanja.

U svakodnevnom bliskom kontaktu sa budućim mladama pažljivo smo osluškivale njihove potrebe i želje. Maštale smo o izradi kolekcije vjenčanica sa modelima koje smo same osmislile.

Tako smo, kada je objavljen poziv za finansiranje projekata koji se odnose na žensko preduzetništvo i mlade u biznisu imale jasan cilj. Znale smo da ćemo morati da učimo mnogo, da svakodnevno nadograđujemo naše znanje. Ali razvile smo plan. Stupile smo u kontakt sa srednjom školom ,,Spasoje Raspopović’’ čiji su  direktor, gospodin Vesko Mihailović i profesorica modnog dizajna, Aleksandra Božović rado prihvatili naš predlog da učestvuju u stvaranju naše prve kolekcije.

Gospođa Božović je kao iskusna diplomirana modna umjetnica angažovana za obuke i ekspertsku podršku tokom stvaranja kolekcije.

Ponosno ističemo i činjenicu da će na stvaranju kolekcije raditi i najperspektivniji đaci iz pomenute škole, kako bi imali priliku za sticanje praktičnog iskustva u industriji vjenčanja.

Naš projekat je podržan od strane Ministarstva ekonomskog razvoja i Ministarstva finansija, a kofinansiraju ga Evropska unija 🇪🇺 i Vlada Crne Gore 🇲🇪

NASTANAK KOLEKCIJE

Od naše prve pomisli do same realizacije nije prošlo mnogo vremena. Zahvalne smo Vladi Crne Gore i Evropskoj Uniji jer bez njihove podrške ovaj put bi bio mnogo duži. Daćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje koje su nam ukazali i opravdamo njihova očekivanja.

Naš prvi korak bio je pohađanje časova modnog dizajna za našu Milicu, a kada se talenat i želja spoje, rezultati su jako brzo vidljivi. Prve skice nastale su posle samo par časova, a nakon toga krenuli su sastanci, dogovori, planiranja… I tako, od mnogo crteža ostalo je osam odabranih. Osam modela koji će činiti našu prvu kolekciju.

Sledeći korak bio je izbor materijala. Kada vas želja da stvorite nešto posebno vodi, pažnja se posvećuje i najsitnijem detalju. Pažljivo smo birale najfinije materijale, ukrase, elemente koji će biti izraz posebnosti. Dizajni odišu elegancijom, zanesenošću i romantikom.

Naš projekat je podržan od strane Ministarstva ekonomskog razvoja i Ministarstva finansija, a kofinansiraju ga Evropska unija 🇪🇺 i Vlada Crne Gore 🇲🇪

CG